En compliment de la legislació europea us informem que aquesta web utilitza tecnologia de cookies. Les dades enmagatzamades s'empran amb la finalitat de millorar la vostra experiència en aquesta web com, per exemple, recordar les vostres preferències sobre determinades funcions. close

Categories

Informació

Pressió arterial central, la nova frontera

Pressió arterial central, la nova frontera

 (900)    (1)    0

  Index Turmell BraçHipertensió Arterial  

La pressió central arterial directa (DCBP per les seves sigles en anglès) és la pressió arterial mesurada a nivell de la aorta, reflexe de la pressió directa al cor, cervell i ronyons.

Nombrosos estudis recents han demostrat que la pressió arterial central és millor predictor del risc cardiovascular que la pressió arterial perifèrica.

DCBP és particularment apreciada a cardiologia, diabetologia, medecina vascular, nefrologia i en la medicina general ja que millora la avaluació del risc cardiovascular i és més adequada per gestionar la hipertensió del pacient.

Des de l'any 2017, l'equip de medició de l'index turmell braça, Mesi ABPI MD, incorpora (opcionalment) la tecnologia necessaria per a proporcionar la pressió arterial central convertint-se en una eina encara més útil per l'screening d'enfermetats cardiovasculars.

_______________________

Vlachopoulos et al. Eur. Heart J. 2010

Su comentario ha sido enviado con éxito. Gracias por comentario!
Deja un comentario
Captcha
Comentarios de Facebook